Artikkel

Leir med Happy Home i Thailand

19. December 1998

Leir med Happy Home i ThailandPastor Jan-Aage Torp gjennomførte en fantastisk barne- og ungdomsleir for Barnehjemmet Happy Home i Thailand i forrige uke. Barnehjemmet ble started av hans mamma i 1964, og siden 1992 er det blitt ledet av Seierskirkens misjonær i Bangkok. Anna Kristensen.

- Vi leide baptistenes flotte leirsted på Jomstien Beach ved Pattaya, som ligger nydelig ved havet, forteller han. - Jeg prekte på thai, og vi opplevde at mange av de 70 barna ble frelst og døpt i Den Hellige Ånd.

- Dette gir mersmak, sier Jan-Aage som forteller at "tante Anna" og thailenderne allerede har bedt ham komme tilbake neste år.

Barna i Seierskirken
Barna
Seierskirken Lillestrøm er fortsatt en aktør i den norske samfunnsdebatten - 16 år etter at virksomheten ble avviklet.  Nå retter mediene et kritisk søkelys på den undervisning og påvirkning av barn som skjedde der.  Derfor...
Read more Posted on February 14, 2016
Veiledning for barna i menigheten - "På reise sammen"
I 1998 ble dette heftet av Lorna Jenkins utarbeidet i en midlertidig utgave for familiene i Seierskirken av barnepastor Ann-Chistin Torp, som har tett kommunikasjon med den internasjonale pinse-lederen Lorna Jenkins. Last ned PDF.
Read more Posted on December 01, 1998
Ann-Christin på TV2 om seksualundervisning i skolen
Seierskirkens barnepastor Ann-Christin Andreassen Torp uttaler seg sterkt imot utviklingen av seksualundervisningen i skolen. - Barn i første klasse skal ikke høre dette på skolen, sier hun.
Read more Posted on March 15, 1994
«Jeg vil ligne Daniel, og jeg vil ligne Ruth»
Read more Posted on December 17, 1993
Krigen om den unge generasjon
Krigen om Norges barn og unge raser for fullt. Det nyfødte barnet blir ikke spart i djevelens bestrebelser på total ødeleggelse av Norges framtid. Får han ikke drept barnet i mors liv, så prøver han i det minste...
Read more Posted on April 30, 1993
1 - 5 of 11
 

All content is copyrighted by ©Oslokirken 2021 which has no responsibility for content on external webpages which are linked from our webpages. 

Powered by Cornerstone